Digitale Innovatie

Present Media is 20 jaar digitale innovatie. Voor, maar vooral ook samen mét onze relaties, werken we aan de strategische inzet van online en diverse vormen van digitale ontwikkeling. Denk aan marktontwikkeling door inzet van online campagnes. Of het verbeteren van klanttevredenheid aan de hand van ‘mijn-omgevingen’ & ‘webcare’, of het maken van een efficiencyslag door het optimaliseren van online informatievoorziening en digitale transacties.

Alle digitale innovaties van de afgelopen 20 jaar zijn grofweg in te delen in business development, serviceverlening en
kennisdeling & samenwerking.

  • Business development

    De noodzaak voor organisaties om te blijven ontwikkelen, juist digitaal, is ongekend groot. Internationale concurrentie is hevig, behoeften van klanten veranderen continu en oude businessmodellen worden rap afgewisseld door nieuwe. Organisaties die hier niet of onvoldoende op anticiperen delven het onderspit. Onze relaties snappen dat digitaal hen veel groeimogelijkheden biedt, mits goed doordacht en toegepast.

  • Service verlening

    Klanten, cliënten, patiënten, burgers, studenten en medewerkers zijn veeleisend. Ze verwachten allemaal een perfecte service die eenvoudig en efficiënt is. Het inrichten van optimale digitale selfservice verlening, waarin gebruikers snel en gemakkelijk relevante informatie kunnen vinden, zelf zaken kunnen regelen en controle hebben over het proces, is daarom een must.

  • Kennisdeling & samenwerking

    Door bezuinigingen moeten organisaties vaak meer doen met minder mensen. Daardoor is het delen van kennis en een optimale samenwerking tussen medewerkers nog belangrijker dan voorheen. Digitaal kan hierin van grote ondersteunende waarde zijn, mits een digitale omgeving optimaal is ingericht op rol, expertise, functie, situatie, behoeften en voorkeuren van een individuele medewerker.

Contact

(053) 461 10 83 - info@presentmedia.nl
Moutlaan 20, 7523 MD Enschede