Wij zijn Present Media

We bieden uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van online strategieën en digitale oplossingen voor uiteenlopende marketing- en organisatievraagstukken. Maak kennis met ons team en onze individuele drijfveren om digitale sociale innovatie op de kaart zetten.

Op een mooie zomeravond, tijdens een lekkere én zinvolle bbq, hebben we naar elkaar de wens uitgesproken om de wereld een beetje mooier te willen maken. Door onze expertise in te zetten om het sociaal domein te innoveren en onze sociale betrokkenheid, die altijd al als een rode draad door het bestaan van Present Media heeft gelopen, nóg concreter te maken. Middels digitale innovatie de mens centraal zetten, om ze écht verder te kunnen helpen. Nu, een aantal jaren later, zijn we gemotiveerder dan ooit en is de impact van onze beslissing verankerd in ons DNA.

Moutlaan 20

In 2012 zijn we verhuisd naar een prachtig pand in het hart van Roombeek. Dit pand delen we met heel veel leuke, gemotiveerde ondernemers die bij ons passen, die het flexwerken omarmen en het leuk vinden om veel met elkaar te delen over werk & vrije tijd, vaak onder het genot van onze gezamenlijke lunches.

Anke van der Vegt

Online strateeg, eerlijke en resultaatgerichte doorpakker. Droomt van een wereld waarin mensen écht oog hebben voor elkaar. 
a.vandervegt@presentmedia.nl

Arno Naafs

Online strateeg, realistische en enthousiaste verbinder. Rasechte tukker met passie voor sport en het maken van mooie herinneringen.
a.naafs@presentmedia.nl

Léan Mulder

Officemanager en online strateeg. Leergierig, mens- en doelgericht, doet wat ze zegt. Ondernemend familiemens.
l.mulder@presentmedia.nl

Arjan van Liere

Online strateeg, visionair, inspirator, helikopterview, denkt altijd 10 stappen vooruit. Verliest zichzelf in goede muziek.
a.vanliere@presentmedia.nl 

Stefanie Daalmijer

Online strateeg, kritische en analytische structuurbewaker. Altijd denkend vanuit de klant. Grote passie voor dansen.
s.daalmijer@presentmedia.nl 

Jacqueline Westerbeek

Online strateeg, analytisch en betrokken, altijd oog voor de gebruiker. Kwaliteitsbewaker. Sportieve wereldreizigster.
j.westerbeek@presentmedia.nl

Klantcases

We vinden het belangrijk een ‘klik’ te hebben met onze opdrachtgevers, wat ons betreft een voorwaarde voor werkplezier. De afgelopen 25 jaar hebben we met en voor veel leuke, inspirerende mensen en organisaties mogen werken. Ter inspiratie een aantal uiteenlopende klantcases, allen gestoeld op dezelfde aanpak en methodiek.

I4Sociaal
inwoner centraal

Blijf Groep
optimalisatie dienstverlening

Eestairs
markt ontwikkeling